Salarisadministratie

Salarisadministratie overlaten aan VANSEM

VANSEM is een boekhoudkantoor met een breed aanbod aan diensten voor al uw financiële administratie. U kunt de volledige loonadministratie aan ons uitbesteden. Maar we kunnen ook een deel van de administratie voor u overnemen. Wij zijn er voor zzp, mkb, particulieren en starters. Bij ons krijgt u gegarandeerd maatwerk! Daarom komen we om te beginnen graag eens langs bij u op locatie. Dit kennismakingsgesprek is uiteraard geheel vrijblijvend. Neem direct contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Boekhouding uitbesteden

Bij administratiekantoor VANSEM kunt u terecht voor alles op het gebied van boekhouding. Naast de loonadministratie regelen wij nog veel meer. Neem contact met ons op om te ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen. Een aantal van onze diensten, naast salarisadministratie en boekhouding, zetten we alvast voor u op een rij:

  • VANSEM helpt bij uw belastingaangifte en bij het indienen van verzoeken en bezwaren bij de belastingdienst
  • Wij controleren uw administratie en jaarrekening en helpen bij het opstellen van het jaarbericht en publicatiestukken
  • Ook voor archiveren, digitaliseren, wegwerken van een achterstand of het opzetten van een boekhouding bent u bij ons aan het juiste adres

Salarisadministratie VANSEM

Boekhouder nodig?

Gegarandeerd maatwerk

VANSEM staat voor maatwerk voor het opzetten, uitbreiden of aanpassen van de salarisadministratie van uw onderneming. Wij gaan altijd uit van uw wensen. We onderzoeken hoe we die binnen de huidige regelgeving het best vorm kunnen geven. Voor de ene ondernemer betekent dit een uitgebreide loonadministratie in een speciaal boekhoudprogramma. Voor een ander kan een eenvoudige salarisadministratie in Excel al voldoende zijn. Wat er ook bij u past, als u kiest voor VANSEM is uw loonadministratie gegarandeerd goed geregeld.

Professionele loonadministratie

Een groot of klein bedrijf, veel of weinig werknemers, starter of ervaren professionals; iedereen kan terecht bij administratiekantoor VANSEM voor professionele salarisadministratie. Onze ervaren boekhouders helpen u met het maandelijks verwerken van de salarisgegevens. Wij maken de salarisstroken voor u in orde en verzorgen de jaaropgaaf. Daarnaast kunnen wij uw betaalbestand beheren. Schakel ook de hulp van VANSEM in voor het regelen van de loonbelasting of het pensioen.

Neem contact op met VANSEM

Wilt u de salarisadministratie van uw bedrijf uitbesteden? Dan bent u bij VANSEM aan het juiste adres. Wij komen met alle plezier bij u langs voor een vrijblijvend gesprek op locatie. Ook voor een offerte op maat kunt u contact met ons opnemen. Wij zijn te bereiken via 026 234 0430 of via info@vansem.nl. Ook kunt u het contactformulier op onze website invullen. Voor professionele loonadministratie gaat u naar VANSEM.