Recensies

Hoe klanten ons beoordelen

Patrick is een zeer vakkundige boekhouder die graag met je meedenkt. Hij doet er veel moeite voor om jouw vraagstukken weg te nemen. Hij is geduldig en neemt de tijd voor je. Hij communiceert snel en staat altijd voor je klaar. Ik raad Patrick absoluut aan!
Eleo van Steenderen
Eleonora's Klank
Via een vriend ook bij Patrick gekomen en wij zijn super tevreden over Patrick. Geeft tips wanneer het nodig is, professioneel en is altijd bereikbaar!
Stephan IJwema
TVM Schoonmaak
Begin 2021 ben ik bij Patrick uit gekomen voor de boekhouding van mijn eenmanszaak. Hij heeft verstand van zaken en helpt mij als beginnend ondernemer erg goed! Ik kan bij hem terecht met al mijn hulpvragen en hij reageerd daar altijd heel snel op, in voor mij duidelijke taal. Hij hanteerd zeer schappelijke prijzen en de kwaliteit die hij levert is gewoon erg goed. Ik zou hem dan ook aan iedereen aanbevelen!
Marin Heijtenis
Bering Bouw
Als je op zoek bent naar een boekhouder die altijd voor je klaar staat en alles netjes voor je regelt en uitzoekt, zodat jij je kan focussen waar jij goed in bent, dan moet je bij VANSEM zijn.
Bobby Kooij
BK Bouw & Montage
Bob Vermeulen
The Barberhouse
Kwaliteit, Professionaliteit
Kilian Brons
Kilian Brons
Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Waarde
Lauren Römer
Römer Expertise
Top bedrijf, zeer meedenkend!
Roy van Reem
De Gulden Spaan
Bij VANSEM wordt er altijd op een snelle en professionele manier omgegaan met vragen. Uiterst tevreden!
Nils de Wilde
Fero Digital
Professioneel, veel kennis van zaken en snelle hulp. Ik ben zeer tevreden.
Els Morssinkhof
Els Morssinkhof
Patrick is efficiënt, accuraat en een meedenker. In tegenstelling tot eerdere boekhouders staat Patrick echt samen met mij in mijn bedrijf en denk op realistische en vaak vernieuwende wijze mee. Patrick biedt oplossingen en heeft zonder twijfel een grote toegevoegde waarde.
Kim Dalmeijer
Dalmeijer ICT
I highly recommend VANSEM boekhouding! Patrick helped me with the accounting for my IND visa application (prepared my annual accounts and balance sheet and completed the accounting appendix). He also helped me fix my M-form for the Belastingdienst. He is patient, friendly, and explains complex things well. He was able to help organize my finances so I could get my visa. Thanks!
Shelley Riegel
Language For All
VANSEM heeft mij enorm geholpen met mijn boekhouding. Ik heb een ingewikkelde administratie dankzij mijn vorige boekhouder maar VANSEM ontzorgt mij volledig hierin. VANSEM professioneel en snelle communicatie bij eventuele vragen. VANSEM erg vriendelijk en klantgericht.
J.D. Ahmadi
Goede en prettige samenwerking
Hans Bonnikhorst
Sportprijzenshop De Bokaal
Patrick Vansem geeft, als Boekhouder Goede service, Duidelijke uitleg wat wel of niet mogelijk is, Denk mee met mij. En geeft goede advies.
Wilmer Suave
Uitstekende boekhouder, professioneel, zeer kundig, reageert altijd snel op mails of telefoontjes en weet ook snel te schakelen waardoor hij ons altijd voorziet van gedegen advies!
Renalda Klaver
DG Afbouw
Vansem boekhouding. Super bedrijf heeft mijn goed geholpen om me boekhouding van mijn bedrijf goed en overzichtelijk te maken. Bij problemen staan ze gelijk voor je klaar. Ze zoeken alles voor je uit om je bedrijf goed te houden. Duidelijk en overzichtelijk. Top bedrijf👌
Nancy Baars
Nance Care
Patrick is een professioneel accountant. Wat ik prettig vind is dat hij het persoonlijk maakt en meekijkt wat beter en anders kan en je daar goed over adviseert. Zowel met zakelijk als privé zaken kan je terecht bij Patrick.
Romy Kooy
Ben in contact gekomen met Patrick via de website van e-boekhouden.nl Kennis van boekhoud zaken maar ook gedegen ondersteuning ontvangen bij zaken rond het inhuren van personeel. De tarieven van Patrick zijn zeer redelijk en het is prettig samenwerken.
Erik Put
Erik Put
Patrick heeft mij als startende zzp' er enorm goed geholpen. Zowel met het opzetten van mijn boekhoudsysteem als alle vragen rondom de aangiftes, waar ik voor het eerst mee te maken kreeg. Het is fijn om iemand te hebben die met je mee denkt en dat doet Patrick.
Anouk de Goede
Schatorjé Inkoop Consultancy
Mijn ervaring bij Vansem Boekhouding is altijd duidelijk, overzichtelijk en precies berekend zoals volgens de maatstaven van de belastingdienst is vastgesteld. Je staat nooit voor verrassingen. Ik krijg duidelijke voorlichting/uitleg. Ik word altijd vriendelijk en snel geholpen en er wordt met je meegedacht welke mogelijkheden voor mij van toepassing zijn.
Sylvia van Vugt
Kans op relieve met zorg
Ik was op zoek naar een boekhouder plus. Die niet alleen met mijn boekhoudpakket kon werken en cijfertjes verwerkt, maar ook meedenkt met mij als ondernemer. En dat heb ik gevonden bij Patrick van Ansem. Met zijn rustige en weloverwogen aanpak staat hij voor je klaar en denkt mee over hoe je de zaken financieel slimmer kan aanpakken. Een goede boekhouder kost geen geld maar verdient geld voor je… en daar kun je bij Patrick van Ansem op rekenen.
Herben
Via een vriend ben ik bij Patrick van de firma Vansem gekomen. Patrick heeft mij versneld kunnen helpen aan jaarstukken voor de aanvraag van mijn inkomensverklaring waardoor dit snel en vlekkeloos geregeld kon worden. Op Patrick kun je bouwen en op vertrouwen. Een eerlijke prijs en een duidelijk voorstel maakt de dienstverlening compleet. Ook voor mijn B.V. maakt Patrick de jaarrekeningen ook ontlast hij ons in de VPB. Wederom tegen een goede prijs. Ik kan iedereen de firma Vansem van harte aanbevelen.
Benjamin de Bos
NectoFarm
We hebben Patrick Vansem aanbevolen gekregen via een kennis .. en tijdens een kennismakingsgesprek kwam hij bij ons goed en vertrouwd over .. heeft contact opgenomen met onze destijdse boekhouder waar wij toen niet zoveel vertrouwen meer in hadden .. en dat gevoel klopte ,want Patrick kwam achter heel veel dingen wat idd niet juist was ..en hebben dankzij hem nog aardig wat geld terug gekregen van de belasting .. We raden hem echt aan , staat altijd voor je klaar !! zeker in deze tijden van lock down ,waarbij ons bedrijf zo goed als geen inkomen heeft , regel Patrick alles betreft de steun aanvragen , zonder hem hadden we het zeker niet gered !! Gr Tapservice Midden Nederland / Aquasoda.nl
Vincent van Ingen
Tapservice Midden Nederland | Aquasoda