Boekhouding

Boekhouding uitbesteden

De boekhouding, een taak die er nu eenmaal bij hoort. Maar het is voor veel ondernemers niet de leukste klus. Kies er daarom voor om een professionele boekhouder in te huren die dit werk van u overneemt. Een boekhouder van VANSEM kan uw boekhouding volledig of gedeeltelijk van u overnemen. We hebben al veel zzp’ers, starters en mkb ondernemers geholpen. Neem contact op met VANSEM voor het uitbesteden van uw boekhouding!

Dé boekhouder voor ZZP, MKB en particulieren!

Als u ervoor kiest om uw boekhouding uit te besteden aan VANSEM wint u veel kostbare tijd. Deze uren kunt u weer in uw onderneming investeren. Onze professionele boekhouder zal alle administratie nauwkeurig voor u bijhouden. U hoeft zich dus nooit meer zorgen te maken over achterstallig papierwerk. Neem contact op met VANSEM en kom erachter wat onze boekhouder kan betekenen voor uw bedrijf.

Belastingaangifte VANSEM

Boekhouder nodig?

Hulp van VANSEM

Wilt u liever niet uw volledige boekhouding uitbesteden? Dan kan een boekhouder van VANSEM de taken ook voor een deel van u overnemen. Of schakel ons in voor hulp en advies. De professionals van VANSEM komen graag langs voor een vrijblijvend gesprek. Wij evalueren uw boekhouding en kijken samen waar er ruimte is voor verbetering.

Administratiekantoor VANSEM helpt

Bent u zzp’er, starter of ondernemer in het mkb? Dan is boekhoudkantoor VANSEM er voor u. Naast hulp met uw boekhouding, bieden wij ook andere diensten aan. Zo helpen wij onder andere met de belastingaangifte, de salarisadministratie en de jaarrekening. Ook voor eenmalige hulp, bijvoorbeeld bij het wegwerken van een achterstand, bent u bij ons aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op om te zien wat VANSEM voor u kan betekenen.

NOAB Gecertificeerd

Sinds 2023 is VANSEM boekhouding met trots lid van de Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen (NOAB). Als NOAB-lid verplichten we ons tot het leveren van hoogwaardige diensten, voortdurende bijscholing en het handhaven van strikte ethische normen.

Dit lidmaatschap stelt ons in staat om expertise in te schakelen wanneer dat nodig is, met toegang tot de deskundigen binnen de NOAB Adviesgroep, waaronder fiscalisten, accountants, advocaten en arbeidsdeskundigen. We zijn vastbesloten om deze normen te handhaven en blijven onze klanten ondersteunen met hoogwaardige diensten op een flexibele manier!