Diensten

VANSEM boekhoudkantoor

VANSEM is een boekhoudkantoor met een breed aanbod aan diensten voor uw financiële administratie. Losse diensten of volledig uitbesteden: het is allemaal mogelijk. VANSEM is gevestigd in Westervoort en bereikbaar voor ondernemers en particulieren in de omgeving van Arnhem.

Boekhouding

Geen zorgen meer over uw boekhouding, dat regelen wij! Heeft u alleen behoefte aan ondersteuning? Dan helpen wij ook graag! Onze helpdesk beantwoordt al uw vragen. Zo kunt u zich écht focussen op het ondernemen!

Meer informatie

Belastingaangifte

Waarschijnlijk niet uw favoriete bezigheid maar toch moet het gebeuren. Of het nu gaat om de BTW aangifte, (voorlopige) inkomstenbelasting of bezwaarschriften, wij nemen het voor u uit handen. Daarnaast geven we ook advies over de ondernemersregeling.

Meer informatie

Particuliere dienstverlening

Wij zijn er niet alleen voor bedrijven, ook als particulier kunt u bij ons terecht. Wij kunnen helpen met de aangifte inkomstenbelasting, toeslagen en budgetbegeleiding.

Meer informatie

Salarisadministratie

Salarisadministratie is belangrijk voor u én voor uw medewerkers. Wij verwerken de salarisgegevens en verzorgen de loonstroken, jaaropgaaf en de betaalbestanden. U hoeft zich ook niet druk te maken over loonbelasting en pensioenen, dit regelen wij!

Meer informatie

Jaarrekening

Hoe gaat het nou écht? Een jaarrekening geeft u inzicht in de financiële situatie van uw bedrijf. Wij controleren de administratie en stellen het jaarbericht op. Dit is inclusief balans, winst- en verliesrekening en toelichting.

Meer informatie

Eenmalige acties

We zijn er natuurlijk ook om u even op weg te helpen, dan kunt u er daarna zelf weer mee aan de slag! We kunnen een boekhouding voor u opzetten, achterstallige boekhouding wegwerken, uw boekhouding archiveren of digitaliseren.

Meer informatie